ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έφυγε σε ηλικία 53 ετών ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Καραγεώργος, ο οποίος εργαζόταν επί χρόνια στο «Κόκκινο».
Είχε μεγαλώσει στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ενώ πρωτοστάτησε στους φοιτητικούς και κοινωνικούς αγώνες της δεκαετίας του ’80 και του ’90.
Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Εργάστηκε στον 105,5 Στο Κόκκινο από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του το 2006, παρουσιάζοντας σειρά επιτυχημένων εκπομπών και αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμα του, ενώ θήτευσε για χρόνια στον Τύπο μέσω της Εφημερίδας των Συντακτών και της Ελευθεροτυπίας.
Ο 105,5 στο Κόκκινο και η ΑΥΓΗ εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους, στην οικογένεια, τους φίλους και στους οικείους του.
Τη βαθύτατη θλίψη του εξέφρασε και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Κλείσιμο με μικρή άνοδο παρά την έντονη μεταβλητότητα
- Καρυστιανού κατά Γεωργιάδη για το μηχάνημα βιοανάδρασης: «Κάθε έλεγχος καλοδεχούμενος… για όλους όμως κ. Γεωργιάδη»
- Βαθαίνει το Sell-off στα αμερικανικά ομόλογα καθώς ο Τραμπ απορρίπτει την πρόταση του Ιράν
- Μάντσεστερ Σίτι: Από πρόστιμο έως υποβιβασμό οι πιθανές κυρώσεις για τις 114 παραβάσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.