ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί από την ώρα του ισχυρού σεισμού των 5,1 Ρίχτερ σε όλους τους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου της Αττικής.
Τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση είχαν ως αποτέλεσμα να σταματήσουν να λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μετά το σεισμό οι περισσότεροι έφυγαν από τις δουλειές τους και μετακινήθηκαν μαζικά προς όλες τις κατευθύνσεις είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό έμφραγμα σε όλους τους δρόμους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις, γιατί το ΜΜ δεν απεργεί την Πρωτομαγιά, τα μηνύματα του ΚΜ στους «γαλάζιους»… γκρινιάρηδες και τι είπε ο Φαραντούρης στο Room
- Q&R: Αυξημένα καθαρά κέρδη και ταμειακά διαθέσιμα – Στο πλάνο νέες στρατηγικές επενδύσεις
- Cenergy: Πώς η Capital απογείωσε τη μετοχή σε εντυπωσιακές επιδόσεις
- Τσίπρας και Ανδρουλάκης: Ο ένας απολογείται χωρίς να το λέει, ο άλλος φωνάζει για να ακουστεί









Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.