ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας πήγαν θέατρο
Μια θεατρική βραδιά απόλαυσαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, το βράδυ της Πέμπτης.
Το νιόπαντρο ζευγάρι ξέκλεψε λίγο χρόνο από το φορτωμένο πρόγραμμά του και βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος, όπου παρακολούθησε την παράσταση «Το Δικό μας Σινεμά».
Η λαμπερή παρουσιάστρια και ο νέος υπ. Υγείας απόλαυσαν την παράσταση αγκαλιά, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν τα καμαρίνια και έβγαλαν φωτογραφίες με τους συντελεστές.





ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Οι οίκοι ανεβάζουν τον πήχη – Τιμές στόχοι έως 5,40 ευρώ και ανάπτυξη από το εξωτερικό
- Εθνική Τράπεζα: Το «κρυφό χαρτί» των 1,8 δισ. ευρώ και τιμές στόχοι έως 18,75 ευρώ
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξοδέψει ως τώρα 24,5 εκατ. ευρώ για τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού
- To deal των 408 εκατ. ευρώ! Άρσεναλ και Emirates μαζί έως το 2033
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.