ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν στον Ολυμπιακό, καθώς ο Κώστας Φορτούνης τραυματίστηκε στο γόνατο, στο φιλικό της ομάδας με το Αμβούργο.
Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να μείνει τουλάχιστον έξι μήνες εκτός δράσης.
Πρόσφατα ο Κώστας Φορτούνης ανανέωσε το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό ως το 2023, με τις ετήσιες απολαβές του να εκτοξεύονται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Έγινε έτσι ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο τρίτος πιο υψηλά αμειβόμενους Έλληνας ποδοσφαιριστής στον κόσμο (μετά τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στενό του Ορμούζ: Οι δύο πλωτές θαλάσσιες λωρίδες, υπό διαφορετικό έλεγχο και οι νάρκες μια νέα πραγματικότητα για τα πλοία
- Συντάξεις, επιδόματα και έκτακτη ενίσχυση Ιουλίου έως το τέλος του μήνα
- Ψηφιακό ευρώ: «Πράσινο φως» στην ΕΚΤ από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
- Τζον Χατζηπατέρας (Dorian LPG): Στρατηγική ανανέωση στόλου με νέο VLGC και πωλήσεις παλαιότερων πλοίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.