ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο ποσοστό ρεκόρ του 44% εκτιμά η Singular Logic και του Υπουργείο Εσωτερικών ότι θα διαμορφωθεί τελικά η αποχή από τις σημερινές εκλογές, η οποία διεξήχθη στο μέσο του καλοκαιριού.
Εάν επιβεβαιωθεί η εκτίμηση τότε θα πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής της Μεταπολίτευσης σε βουλευτικές εκλογές, καθαρά μεγαλύτερο και από τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, όπου δεν προσήλθε στις κάλπες το 41,31% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.
Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής από εθνικές κάλπες έχει καταγραφεί στις προηγούμενες εκλογές, τον Σεπτέμβριο του 2015 με 43,43%, ενώ υψηλά ήταν τα αντίστοιχα ποσοστά και στις προηγούμενες εκλογές της μνημονιακής εποχής (Μάιος 2012 34,88%, Ιούνιος 2012 37,51%, Ιανουάριος 2015 35,13%).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προσύμφωνο αγοράς ακινήτου: Σε ποιες περιπτώσεις δεν εξασφαλίζει τον αγοραστή και πώς μπορείτε να προστατευθείτε
- Νέες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της υγείας και ασφάλειας στην εργασία – Το «Mononews» αποκαλύπτει το νομοσχέδιο
- Φώτης Μανούσης: Από τον τραυματισμό του στο Σέιχ Σου από τα ΜΑΤ του Αρκουδέα, στο σταθμό New Chanel και στην ακτοπλοΐα
- Νεμπής (ΟΤΕ): Πώς ακολουθεί το παράδειγμα της Τ- Mobile στις ΗΠΑ
