ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο ποσοστό ρεκόρ του 44% εκτιμά η Singular Logic και του Υπουργείο Εσωτερικών ότι θα διαμορφωθεί τελικά η αποχή από τις σημερινές εκλογές, η οποία διεξήχθη στο μέσο του καλοκαιριού.
Εάν επιβεβαιωθεί η εκτίμηση τότε θα πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής της Μεταπολίτευσης σε βουλευτικές εκλογές, καθαρά μεγαλύτερο και από τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, όπου δεν προσήλθε στις κάλπες το 41,31% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.
Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής από εθνικές κάλπες έχει καταγραφεί στις προηγούμενες εκλογές, τον Σεπτέμβριο του 2015 με 43,43%, ενώ υψηλά ήταν τα αντίστοιχα ποσοστά και στις προηγούμενες εκλογές της μνημονιακής εποχής (Μάιος 2012 34,88%, Ιούνιος 2012 37,51%, Ιανουάριος 2015 35,13%).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Μαϊάμι, ανάλυση: Αμφίρροπη μάχη για 4
- Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Δομοκού – 33χρονος τραυμάτισε συγκρατούμενό του με αυτοσχέδιο αιχμηρό αντικείμενο
- ΝΑΤΟ: Η πρώτη αντίδραση για απόσυρση αμερικανών στρατιωτών από τη Γερμανία – «Η Ευρώπη να επενδύσει περισσότερο στην άμυνα
- 10+2 εθνικές δράσεις για την ενίσχυση των ατόμων με αναπηρία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.