ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ταλαιπωρία περιμένει του οδηγούς που επιστρέφουν στην Αθήνα λόγω της τακτικής που ακολουθείται από τις εταιρείες διαχείρισης των διοδίων.
Συγκεκριμένα, ενώ η διέλευση από τα διόδια είναι ελεύθερη για σήμερα και άρα θα έπρεπε να μην παρατηρούνται ουρές, εντούτοις οι υπεύθυνοι αφενός μεν δεν έχουν σηκώσει τις μπάρες – και άρα κάθε όχημα πρέπει να περιμένει μέχρι να κατέβει και να ανέβει η μπάρα μπροστά του – και αφετέρου σε κεντρικά διόδια με μεγάλο αριθμό θυρίδων, οι ανοιχτές είναι ελάχιστες.
Αποτέλεσμα όλων αυτών οι οδηγοί που επιστρέφουν στην Αθήνα από την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου να αντιμετωπίζουν είναι εδώ και αρκετές ώρες τεράστιο πρόβλημα καθώς τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα με τα αυτοκίνητα είναι σε δύο σημεία στο ρεύμα προς Αθήνα:
– Το πρώτο είναι από το ύψος της Κορίνθου μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους
– Το δεύτερο από το ύψος των Μεγάρων μέχρι τα δίοδια της Ελευσίνας
Δείτε τους χάρτες


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Φίλοι ξανά με τον Μασκ – «Είναι καλή η σχέση μας, πάντα μου άρεσε ο Έλον»
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η αναπάντεχη συνάντηση με την Πενέλοπε Κρουζ
- EGR Awards 2025: Παγκόσμια διάκριση για τον ΟΠΑΠ και τις πολιτικές του για το Υπεύθυνο Παιχνίδι
- Καρανίκας: «Κάφροι» οι κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν στον Βορίδη – Είσαι ο μόνος αριστερός που έκανε rebranding, του είπε ο Γεωργιάδης