ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έναν απρόσμενο επισκέπτη είχε το εκλογικό τμήμα στον Αετό Ξηρομέρου, στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, που προκάλεσε αναστάτωση.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το xiromeronews.blogspot.com, οι κάτοικοι που είχαν πάει να ψηφίσουν, αλλά και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, «πάγωσαν», όταν είδαν στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου που λειτουργεί ως εκλογικό κέντρο, να… κόβει βόλτες ένα φίδι!
Το φίδι, που λέγεται πως είναι οχιά, έσπειρε τον πανικό στους ανθρώπους που το είδαν ξαφνικά μπροστά τους.
Μετά από ολιγόλεπτη «επιχείρηση», το φίδι απομακρύνθηκε. Ένας κάτοικος, ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook από το περιστατικό.
Δείτε την ανάρτηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης: Στον ΟΔΙΠΥ οι περισσότερες αρμοδιότητες για τους ελέγχους των παρόχων υπηρεσιών υγείας
- Μαζωνάκης: Ξεκίνησε απεργία πείνας και δίψας ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος – Σε κατάσταση εκνευρισμού στο κελί της η Γάκα
- Santander: Νέα ηγετική θέση στις συναλλαγές εμπορευμάτων – Τι σχεδιάζει ο ισπανικός τραπεζικός κολοσσός
- Θάνατος Μαζωνάκη: Γιατί έχει τόση σημασία η αναβάθμιση κατηγορίας από θανατηφόρα έκθεση σε ανθρωποκτονία – Το κρίσιμο περιστατικό που οδηγεί σε ισόβια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.