• Πολιτική

    Νέο ευτράπελο! Άφαντη η εφορευτική επιτροπή σε εκλογικό τμήμα στο Παγκράτι

    • NewsRoom


    Σε σχολικό συγκρότημα του Παγκρατίου βρέθηκε η κάμερα του Open για να υποδεχθεί τους ψηφοφόρους, που σπεύδουν ήδη από το πρώτο λεπτό που άνοιξαν οι κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, οι ψηφοφόροι και το τηλεοπτικό συνεργείο ήταν… πιστά στο ραντεβού τους, απουσίαζε όμως η εφορευτική επιτροπή!

    Δεδομένο θεωρείται, ότι ανάλογα προβλήματα θα δημιουργηθούν και σε άλλα τμήματα, όπως γίνεται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Υπενθυμίζουμε ότι ανάλογο πρόβλημα είχε δημιουργηθεί και στις ευρωεκλογές, όταν στο εκλογικό κέντρο της Κυψέλης που θα ψήφιζε ο Αλέξης Τσίπρας, α απουσίαζε σύσσωμη η εφορευτική επιτροπή.

    Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα προέκυψε ένα απίστευτο αλαλούμ  και με το εκλογικό τμήμα όπου είχε ανακοινωθεί ότι θα ψηφίσει ο Γιώργος Παπανδρέου.

    Σύμφωνα με όσα αναμένονταν, ο πρώην πρωθυπουργός θα ψήφιζε στο εκλογικό κέντρο το οποίο βρίσκεται στο Σχολικό Συγκρότημα «Ανδρέας Γ. Παπανδρέου», στην οδό Αγίας Σοφίας 17-23.

    Ωστόσο αυτό το εκλογικό κέντρο σε αυτές τις εκλογές είναι… κλειστό! Κάτι για το οποίο σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ δεν είχε ενημερωθεί ο Γιώργος Παπανδρέου και το επιτελείο του, και είχε επιλέξει το εκλογικό αυτό τμήμα για συμβολικούς λόγους.

    Πάντως και άλλοι πολίτες φαίνεται πως μπερδεύτηκαν, καθώς δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως για την αλλαγή και πήγαν έξω από το σχολείο για να ψηφίσουν.

    Τελικά ο πρώην πρωθυπουργός θα ψηφίσει στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών.



    ΣΧΟΛΙΑ