ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο νοσοκομείο Άμφισσας και από εκεί στο ΓΝ Λαμίας διακομίσθηκε εσπευσμένα το απόγευμα της Παρασκευής ένας 10χρονος, με συμπτώματα οξείας μέθης.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το παιδί προέρχεται από τον καταυλισμό Ρομά, στην είσοδο της πόλης της Άμφισσας. Σύμφωνα με πληροφορίες, χωρίς να γίνει αντιληπτό από κανέναν, ο 10χρονος κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, στη διάρκεια γιορτής που βρισκόταν σε εξέλιξη στον καταυλισμό.
Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της 32χρονης μητέρας του για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Reta»: Το φάρμακο-φάντασμα, η μαύρη αγορά, οι προειδοποιήσεις των ειδικών
- Γιώργος Κώτσηρας στο mononews: Τι έρχεται σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ταξί, πατίνια και διπλώματα οδήγησης
- Ποια μεγάλα ξένα funds έχουν βάλει στο στόχαστρο ελληνικές εταιρείες πληροφορικής
- Το «who is who» των νέων αναπληρωτών εκπροσώπων Τύπου της ΝΔ – Ο ελεύθερος χρόνος, οι επιλογές διασκέδασης και τα χόμπι τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.