ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο νοσοκομείο Νίκαιας με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου της υπηρεσίας φύλαξης για τυχόν παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες.
Μια «παράνομη» – σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ – αποκλειστική βρισκόταν σε έναν θάλαμο φροντίζοντας έναν ασθενή στην Γ’ Παθολογική.
Κάποια στιγμή, κατάλαβε πως η ασφάλεια του νοσοκομείου έφτανε στο σημείο και τότε επιχείρησε να φύγει. Άγνωστο πώς, κατέληξε να πέσει από τον πρώτο όροφο και τραυματίστηκε σοβαρά, έχοντας κατάγματα.
Η γυναίκα διακομίστηκε αμέσως στα Επείγοντα του νοσοκομείου. Ωστόσο, λίγη ώρα υπέκυψε στα τραύματα και τις κακώσεις που έφερε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρνάς: 2.700 πυρκαγιές από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, πάνω από 500 τον Αύγουστο
- Η Meta διέγραψε πάνω από 750.000 λογαριασμούς ανηλίκων στην Αυστραλία
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 6,4% στον τζίρο των επιχειρήσεων το β’ τρίμηνο – Έφτασε τα 135,8 δισ. ευρώ (γράφημα)
- Ξενοδόχοι: Επιφυλάξεις για το νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο Τουρισμού – «Όχι» σε οριζόντιους περιορισμούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.