ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το παρασκήνιο με το διάγγελμα, οι υπουργοί και το ρουσφέτι, η οργή για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ο Τασούλας με τη Μιμή Ντενίση
Στο Ναυτικό Νοσοκομείο διεκομίσθη εκτάκτως το βράδυ της Παρασκευής ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος, ο πρώην υπουργός νοσηλεύεται ακόμα καθώς πρόκειται για καρδιολογικό ζήτημα.
Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως ο πρώην υπουργός παλεύει με το χρόνο πλέον.
Όπως είπε «στον Άκη απομένει συγκεκριμένος χρόνος ζωής» υποστηρίζοντας πως «είναι στη χειρότερη κατάσταση της υγείας του. Θα μου επιτρέψετε να μην επεκταθώ στο θέμα της υγείας, γιατί δε θα ήθελα να δώσω χαρά σε εχθρούς και αντιπάλους».
Το μόνο που είπε είναι πως «αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι προσπαθεί -γιατί είναι ένας πολύ εγωιστής και συγχρόνως πολύ υπερήφανος άνθρωπος – να μην το εξωτερικεύει τουλάχιστον τον χρόνο που βρίσκεται κοντά στο παιδί. Όμως είναι τόσο αντιληπτό το πρόβλημα, το οποίο έχει, που δεν περνάει απαρατήρητο. Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με κίνηση». «Δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι Θεός, και γι’ αυτό δε θα σας πω τον χρόνο» συμπλήρωσε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΡΑΣ για Τέμπη: Σε ακρόαση η Hellenic Train για την πυραντοχή των καθισμάτων στo Intercity 62
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν επέτρεψε σε τουλάχιστον 25 πλοία να περάσουν το τελευταίο 24ωρο
- Η Celestyal κερδίζει Gold Award στα ESG Shipping Awards International για την πρωτοποριακή εφαρμογή ναυτιλιακών βιοκαυσίμων στην Ελλάδα
- Pfizer: Ισχυρή προστασία σε βρέφη παρέχει η νέα έκδοση του εμβολίου Prevnar κατά της πνευμονίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.