ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι όμιλοι του Copa America ολοκληρώνονται με τους αγώνες του τρίτου ομίλου. Στις 2:00 τα ξημερώματα της Τρίτης θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής Χιλή-Ουρουγουάη και Ισημερινός-Ιαπωνία.
Ένα εισιτήριο απομένει για να συμπληρωθεί το παζλ της οχτάδας. Θα το κερδίσει η νικήτρια του αγώνα του Ισημερινού με την Ιαπωνία, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα το πάρει η Παραγουάη, ως μία από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων.
Η Χιλή και η Ουρουγουάη έχουν «κλειδώσει» την πρόκριση και διαλέγουν αντίπαλο. Η νικήτρια του ομίλου θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά το Περού. Η ομάδα που θα πάρει τη δεύτερη θέση θα έχει θεωρητικά πιο δύσκολο έργο, αφού θα βρει στο δρόμο της την Κολομβία.
Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του αγώνα Χιλή-Ουρουγουάη.
Η κάτοχος του τίτλου Χιλή προηγείται στον όμιλο με 6 βαθμούς και παίρνει την πρώτη θέση, με δύο αποτελέσματα, τη νίκη ή την ισοπαλία. Η Ουρουγουάη θέλει μόνο τη νίκη για να την περάσει στη βαθμολογία και να τερματίσει στην πρώτη θέση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημήτρης Πολιτόπουλος (Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης): Η «Βεργίνα» είναι έτοιμη για το επόμενο άλμα
- Η Μαρία της σιωπής, ο πλασιέ Τσίπρας, το δίδυμο των συνταξιούχων, οι μπαρουτιές του καναπέ και κάτι ψωροεκατομμύρια
- Καιρός: Τοπικές βροχές και αφρικανική σκόνη
- 200 εκατ. ευρώ για τον «ναό» του Μαραντόνα!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.