ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την προσεχή Τρίτη 25 Ιουνίου θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Κηφισιά , η εξόδιος ακολουθία του Ροβέρτου Σπυρόπουλου.
Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν από την οικογένεια του τέως στελέχους του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ.
Η κηδεία θα τελεστεί στις 12.00 το μεσημέρι.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της οικογένειας Σπυρόπουλου αναφέρει:
«Η οικογένεια Σπυρόπουλου ευχαριστεί όλους θερμά για τα μηνύματα συμπαράστασης σε συνέχεια της απώλειας του αγαπημένου μας Ροβέρτου, ο οποίος απεβίωσε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 στην Εύβοια.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 και ώρα 12.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Κηφισιά.
Κατόπιν επιθυμίας του εκλιπόντος, η ταφή θα λάβει χώρα σε οικογενειακό κύκλο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αρκαδία.
Η οικογένεια επιθυμεί, αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν, να ενισχύσουν οικονομικά, εις μνήμιν του, το υπό σύσταση “Πελοποννησιακό Κέντρο Γεωργικής Εκπαίδευσης – Αγροτικής Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας” της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, του οποίου ήταν εμπνευστής και αποτελούσε το ύστατο όνειρο ζωής του (Αριθμός Λογαριασμού Eurobank GR5002602720000480100042064 – Αιτιολογία : Πελοποννησιακό Κέντρο).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο Ράλι για το πετρέλαιο, καθώς το Ιράν επιτίθεται σε ενεργειακές υποδομές στη Μέση Ανατολή
- Τραμπ: Η συνάντηση με τον Σι προγραμματίζετε καθώς ο πόλεμος στο Ιράν συνεχίζεται
- Νίκη Κεραμέως: Νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στον επισιτισμό – Ωφελημένοι 400.000 εργαζόμενοι
- Bloomberg: Στα χέρια της Τεχεράνης η πετρελαϊκή δίοδος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.