ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προφυλακίστηκαν οι ληστές του ΑΧΕΠΑ, οι οποίοι απολογήθηκαν το πρωί της Τρίτης.
Σύμφωνα με τη δίωξη που τους απαγγέλθηκε, κατηγορήθηκαν για ληστεία με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και απλή συνέργεια στην πράξη αυτή, όπως επίσης για πλαστογραφία μετά χρήσεως, παράνομη οπλοφορία και κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών.
Η 39χρονη συνεργός του αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, της τακτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου κατοικεί και της χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ.
Σε κείμενο που υπογράφουν οι διωκόμενοι και αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού – αναρχικού χώρου, οι ίδιοι δηλώνουν, μεταξύ άλλων, ότι παραμένουν δυνατοί, «με την αξιοπρέπεια μας απρόσβλητη και τις αρχές και τις αξίες μας να καθοδηγούν το είναι μας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απόκριες με το Λαϊκό Λαχείο: Στη μισή τιμή οι λαχνοί της ειδικής κλήρωσης – Έπαθλο €150.000 στην τυχερή πεντάδα
- Συλλογικότητα Συγγενών Θανόντων και Επιζώντων: «Η φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 δεν ήταν δυστύχημα»
- Τουρισμός: Η Ελλάδα κερδίζει έδαφος στις αναδυόμενες αγορές της Ασίας – Έρευνα ΙΝΣΕΤΕ
- Ουκρανία – Ρωσία: Με «κατανόηση της κοινής ευθύνης» συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι διαπραγματεύσεις στη Γενεύη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.