ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τράπεζα Πειραιώς: Αργυρός χορηγός σε φιλανθρωπική συναυλία για την ενίσχυση του Παιδοογκολογικού Τμήματος του ΑΧΕΠΑ
Στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης -υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας- οδηγήθηκαν στις 14:40 το μεσημέρι της Πέμπτης οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν για την επεισοδιακή ληστεία σε βάρος χρηματαποστολής ανεφοδιασμού αυτόματου μηχανήματος συναλλαγών (ΑΤΜ), στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Εκτός από τους κατηγορούμενους ως φυσικούς δράστες, στην ίδια εισαγγελέα οδηγήθηκε και μία 39χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη και φέρεται ως συνεργός τους.
Οι δύο άνδρες, 35 και 41 ετών, έχουν απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές, ενώ οι ίδιοι φέρονται να αυτοπροσδιορίζονται ως αναρχικοί. Και οι τρεις, θα παραπεμφθούν στον ανακριτή.
Με αφορμή τη μεταγωγή των συλληφθέντων στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, συλλογικότητα αναρχικών -περίπου εξήντα άτομα- πραγματοποίησε, από τις 10:00, συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των συλληφθέντων. Στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου υπήρχε δύναμη των ΜΑΤ, αλλά δεν απειλήθηκαν επεισόδια.






ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Greece Retirement Guide: Ένας πρακτικός οδηγός για αλλοδαπούς συνταξιούχους
- Tράπεζες: Γιατί αποκτούν συμμετοχές σε ασφαλιστικές εταιρείες – Οι συμμαχίες μετά τις τελευταίες εξαγορές
- Με 11,7% «τρέχουν» οι αυξήσεις στους μισθούς των ευρωβουλευτών την τελευταία διετία
- Jumbo: WOOD και NBG Securities βλέπουν περιθώριο ανόδου – Οι διαφορετικές εκτιμήσεις για κέρδη και Ρουμανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.