ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από έρευνες και καταθέσεις επτά μηνών, η ανακρίτρια Ρόδου έκλεισε τον φάκελο για την υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, τον Νοέμβριο του 2018.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο φάκελος έχει ήδη πάρει τον δρόμο για το αρμόδιο Συμβούλιο προκειμένου να εκδοθεί το βούλευμα για την παραπομπή των δυο κατηγορουμένων, του 21χρονου Έλληνα και του 19χρονου Αλβανού σε δίκη. Αυτό που είχε μείνει σε εκκρεμότητα ήταν οι απαντήσεις από τα κεντρικά του Facebook για τις τελευταίες συνομιλίες της 21χρονης φοιτήτριας με τον Αλβανό- αν δηλαδή γνώριζε η Ελένη Τοπαλούδη ότι το μοιραίο βράδυ θα συναντούσε και τον Έλληνα. Οι απαντήσεις δόθηκαν και οι αρχές γνωρίζουν πλέον ποια είναι η αλήθεια, καθώς έχουν προκύψει επίσης στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.
Από την πλευρά τους οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη ζητάνε να γίνει γρήγορα η δίκη, να επιβληθούν οι μέγιστες ποινές που προβλέπονται από την ελληνική δικαιοσύνη αλλά και να διερευνηθεί αν μετά την δολοφονία της κόρης τους κάποιοι γνώριζαν και προσπάθησαν να σβήσουν στοιχεία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βύρων Νικολαΐδης: Τα σχέδια για μετεξέλιξη της PeopleCert σε Διεθνές Πανεπιστήμιο
- Aktor: Γιατί Bofa, Goldman Sachs και UBS εμπιστεύονται τον Εξάρχου κι εγγυώνται την κεφαλαιακή ενίσχυση με 950 εκατ.
- Η ήττα της ΕΡΤ στο μπάσκετ, η «φουλ επίθεση» από Αλαφούζο, τι συνέβη με τη Φαίη Σκορδά, τα σενάρια για το SDNA και τι αλλάζει σε Σκάι και ΑΝΤ1
- Γιατί Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι «ψώνισαν» τους καλύτερους της Βαλένθια για τις ομάδες τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.