ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρωταθλητής Ελλάδος στο μπάσκετ, για 38η φορά στην ιστορία του (εάν συνυπολογιστεί και το πρωτάθλημα του 1920-21) στέφθηκε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.
Σε έναν τρίτο τελικό, που μετετράπη σε… φιέστα από το πρώτο δεκάλεπτο (σ.σ. 31-8), ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας επικρατώντας άνετα με 111-77 του Προμηθέα Πατρών, σημειώνοντας ρεκόρ παραγωγικότητας σε σειρά τελικών της Α1 Ανδρών και παραμένοντας με «sweep»… αμετακίνητοι για τρίτη διαδοχική χρονιά στο θρόνο του πρωταθλητή.
MVP της βραδιάς αναδείχθηκε ο Νικ Καλάθης, ο οποίος σημείωσε 12 πόντους ενώ μοίρασε και 9 ασίστ.
Τα δεκάλεπτα: 31-8, 62-34, 86-53, 111-77
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αττική: Συνελήφθη 25χρονος εμπρηστής για την πυρκαγιά στο Λαγονήσι
- Γεωργιάδης για Καρυστιανού: Για να δικαιολογήσει τα ψέματα που πουλά στους ασθενείς, έμπλεξε όλες τις εφαρμογές της κβαντικής φυσικής
- Ρωσία: «Περισσότερες από χίλιες» κυβερνοεπιθέσεις με στόχο να προκληθούν προβλήματα στις εκλογές,
- Γαλλία: Αποκλείει οριζόντιες μειώσεις στους φόρους καυσίμων παρά την εκτίναξη των τιμών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.