ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με τον κούκλο σύντροφό της
Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει η Αμαλία Κωστοπούλου προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της, Τζένης Μπαλατσινού και να την βοηθήσει με τις προετοιμασίες για τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια.
Η πανέμορφη κοπέλα σπούδασε στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ και πλέον εργάζεται και ζει μόνιμα στο Μπέβερλι Χιλς. Όλοι της οι φίλοι, αλλά και ο σύντροφός της βρίσκονται στις ΗΠΑ.
Με μία τρυφερή φωτογραφία, η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου εξομολογήθηκε ότι της λείπει ο καλός της, που είναι μακριά.
Οι δυο τους απεικονίζονται μαζί σε μία παραλία της Καλιφόρνια. Εκείνη με πλάτη στον φακό, φοράει ένα αέρινο φορεματάκι για τη θάλασσα και εκείνος με το μαγιό μάς δείχνει τους αψεγάδιαστους κοιλιακούς του.
«Miss ma boo», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω στη φωτογραφία με καρδούλες.
Προηγουμένως, είχε ανεβάσει στο Instagram φωτογραφίες από την έκπληξη που της είχε κάνει για τα γενέθλιά της και το ταξίδι τους στην Disneyland.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Με διόρθωση προειδοποιούν οι αναλυτές για τα νέα υψηλά – Οι μεγάλες εταιρείες στο επίκεντρο
- Απάντηση-«φωτιά» της Ελλάδας στον ΟΗΕ κατά της Τουρκίας: «Αναφαίρετο το δικαίωμα στα 12 μίλια»
- Γεωργιάδης για Μυρτώ: Κανείς δεν θα παίζει με το ΕΣΥ – Ξεκινά ΕΔΕ για τις «τραγικές συκοφαντίες»
- Νέο επεισόδιο στο Στενό του Ορμούζ: Και τέταρτο πλοίο χτυπήθηκε από «άγνωστο βλήμα» σε λίγες ώρες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.