ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για «νέο παραμύθι» του Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τις «ορέξεις» των συντηρητικών κύκλων στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση για νέο γύρο λιτότητας στην χώρα, κάνει λόγο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.
Συγκεκριμένα, η κ. Γεννηματά αναφέρει ότι «ο κ. Τσίπρας αφού έγινε με την πολιτική της ακραίας λιτότητας και της υπερφορολόγησης ο μεγάλος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας, τώρα λέει νέο παραμύθι. Ζητά ψήφο για να αντιμετωπίσει δήθεν την δεξιά!!» και συμπληρώνει: «Όμως ο κ. Τσίπρας με την αλήθεια έχει πάρει διαζύγιο».
Όπως υπογραμμίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ:«Ο μεγάλος κίνδυνος για την ζωή των Ελλήνων και την χώρα, είναι οι δεσμεύσεις που ανέλαβε με το μνημόνιο, δεσμεύσεις που πρέπει άμεσα να αλλάξουν».
Η κ. Γεννηματά επισημαίνει ότι «εγγύηση για την βελτίωση της ζωής των Ελλήνων και την ανοδική πορεία της Ελλάδας είναι ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αραγτσί: «Θα επιτεθούμε σε εγκαταστάσεις αμερικανικών εταιρειών στην περιοχή αν στοχοποιηθούν οι ενεργειακές υποδομές του Ιράν»
- Σεισμός τώρα στην Κρήτη
- Πιερρακάκης: «Η οικονομία διαρκώς βελτιώνει τις επιδόσεις της, παρά το δύσκολο γεωπολιτικό περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε»
- Ισραήλ και Λίβανος αναμένεται να πραγματοποιήσουν απευθείας συνομιλίες τις επόμενες ημέρες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.