ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ολοκλήρωση της πώλησης του ποσοστού της με το οποίο συμμετείχε στην ΕΛΤΡΕΚΚΑ ανακοίνωσε η ΕΛΤΡΑΚ, με αγοραστή την Autohellas.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΤΡΑΚ:
Σε συνέχεια σχετικής ενημέρωσης από την 14η Μαρτίου, η ΕΛΤΡΑΚ A.E. πληροφορεί σήμερα το επενδυτικό κοινό, με ανακοίνωσή της ότι ολοκληρώθηκε η πώληση της συμμετοχής της στην εταιρεία ΕΛΤΡΕΚΚΑ Α.Ε. στην AUTOHELLAS A.T.E.E.
H ΕΛΤΡΕΚΚΑ δραστηριοποιείται στον τομέα ανταλλακτικών αυτοκινήτων και logistics.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουτιά για Tesla και SpaceX μετά τη νίκη των Δημοκρατικών – Πάνω από 430 δισ. δολάρια οι απώλειες σε χρηματιστηριακή αξία
- ICAP: Στροφή στην τεχνολογία για τη διαχείριση του πιστωτικού κινδύνου από τις κυπριακές επιχειρήσεις
- Dorian LPG (Τζον Χατζηπατέρας): Θα δώσει μέρισμα 53,7 εκατ. δολάρια που αντιστοιχεί σε 1,25 δολάρια ανά μετοχή
- Μαζικό sell-off στις μετοχές ημιαγωγών – Βουτιά για Nvidia, AMD και Micron εν μέσω ανησυχιών για την AI
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.