ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ θα μείνει σήμερα για λίγες ώρες η Αθήνα λόγω στάσης εργασίας των σωματείων των εργαζομένων.
Οι συρμοί και τα βαγόνια των τριών αυτών μέσων σταθερής τροχιάς θα μείνουν ακινητοποιημένοι:
– το πρωί από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8:00
– το βράδυ από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Σε ανακοίνωσή τους τα Σωματεία των Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών, ΣΤΑΣΥ και Τραμ τονίζουν ότι «η προσχεδιασμένη απαξίωση της ΣΤΑ.ΣΥ, με στόχο το ξεπούλημά της σε τιμή ευκαιρίας, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο».
«Τα Σωματεία Εργαζομένων έχουμε καταγγείλει, κατ’ επανάληψη, τις δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό και σε ανταλλακτικά, που καθιστούν προβληματική την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και οδηγούν τις Σταθερές Συγκοινωνίες στη πλήρη απαξίωση» προσθέτουν.
«Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας, με προειδοποιητική στάση εργασίας την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 πμ και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Υπερασπιζόμαστε τη δουλειά μας, αγωνιζόμαστε για δημόσιες σταθερές συγκοινωνίες», καταλήγουν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Αποχώρησε ο δικηγόρος των δύο βασικών κατηγορουμένων – Η αιτία
- Χρηματιστήριο: Παραδόθηκε στο διεθνές κύμα πωλήσεων – Ισχυρές πιέσεις σε τράπεζες, Metlen και Titan
- Τόμας Μαρκλ: Συνελήφθη ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ για κατοχή υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στη Φλόριντα
- Άιζενκοτ (Ισραήλ): Καλεί όλα τα κόμματα σε κυβέρνηση υπό την ηγεσία του με όρους για Χαμάς και στράτευση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.