ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τζέιμς Κλέβερλι ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει στην κούρσα για τη διαδοχή της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι στην ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος, με τον συνολικό αριθμό των «μνηστήρων», μετά και την υποψηφιότητα του Κλέβερλι για την θέση της Μέι, να φτάνει τους 11.
Ο Τζέιμς Κλέβερλι, υφυπουργός για το Brexit και αντιπρόεδρος του Συντηρητικού Κόμματος, υποστήριξε ότι δεν θέλει μία αποχώρηση χωρίς συμφωνία και ότι πιστεύει στην ευκαιρία που παρουσιάζει το Brexit.
«Η δουλειά μου στην κυβέρνηση είναι να εξασφαλίσω ότι θα μπορούμε να φύγουμε χωρίς συμφωνία. Αυτή εξακολουθεί να είναι μία από τις επιλογές, ένας από τους τελευταίους προορισμούς αυτής της διαδικασίας. Δεν είναι ο προορισμός που προσωπικά προτιμώ», είπε σε συνέντευξή του στο BBC Radio 4.
Το BBC έχει ανακοινώσει σχέδια για την φιλοξενία μίας σειράς τηλεμαχιών με τους υποψήφιους διαδόχους στην ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος στα μέσα Ιουνίου, ενώ οι δύο τελικοί υποψήφιοι θα συμμετάσχουν σε ειδική εκπομπή, όπου θα δεχθούν τις ερωτήσεις του κοινού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πυρκαγιά σε κρουαζιερόπλοιο στο Νείλο με 220 επιβάτες
- Λειψυδρία: Αυτά είναι τα μέτρα των €2,5 δισ. για την αντιμετώπισή της – mononewsTV
- Η Wärtsilä αύξησε τα κέρδη στα 582 εκατ. δολάρια και τις παραγγελίες στα 4,9 δισ. δολάρια
- H MSC Cruises εξαγόρασε και την Slam.com επενδύοντας στην τεχνογνωσία της στον τομέα της ιστιοπλοΐας
 
                             
                         
                         
                         
                         
 
                
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        