• Business Of Fashion

    Η βασίλισσα Λετίθια φόρεσε το σακάκι που μπορείς να αποκτήσεις κι εσύ!

    βασίλισσα Λετίθια

    βασίλισσα Λετίθια


    Το καλοκαίρι είναι εδώ, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει από τα ψάχνουμε κομψές επιλογές για το ντύσιμό μας, αφήνοντας πίσω τα χειμωνιάτικα κοστούμια και υιοθετώντας λύσεις κατάλληλες για την εποχή, όπως αμάνικα σακάκια και άλλα κλασσικά κομμάτια.

    Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους γαλαζοαίματους του πλανήτη, που αναζητούν λύσεις για να παραμένουν κομψοί στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς τους, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

    Αγαπημένη αυτών και σταθερό στιλιστικό πρότυπο αποτελεί η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας.

    Η ίδια, που μελετά πολύ κάθε της ντύσιμο και ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερα καλαίσθητες εμφανίσεις της, δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει τις τάσεις της εποχής.

    Η Λετίθια είναι, άλλωστε, σταθερά μία από τις πιο κομψές και καλοντυμένες γαλαζοαίματες.

    βασίλισσα Λετίθια
    βασίλισσα Λετίθια

    Σημαντικό στοιχείο για τη βασίλισσα, που την καθιστά και στιλιστικό πρότυπο, είναι ότι είναι φαν των οικονομικών σειρών, κάνοντας τα ρούχα ωστόσο να δείχνουν πάντα σικ και στιλάτα πάνω της.

    Για άλλη μία φόρα, λοιπόν, η βασίλισσα έκανε μια πολύ ωραία εμφάνιση, επιλέγοντας ένα ξεχωριστό κομμάτι από την αγαπημένη της, ισπανικής καταγωγής, μάρκα, τα Zara.
    zara
    To σακάκι από τα Zara που ξεχώρισε στην εμφάνιση της βασίλισσας.

    Συγκεκριμένα, η βασίλισσα Λετίθια βρέθηκε με τον σύζυγό της, βασιλιά Φελίπε, σε βραβεία υποτροφιών στην Μαδρίτη. Με την εμφάνισή της, έφερε το καλοκαίρι και μας έδωσε ιδέες!

    Η 46χρονη βασίλισσα επέλεξε το nude pink χρώμα για το σύνολο της εμφάνισής της.

    βασίλισσα Λετίθια
    βασίλισσα Λετίθια

    Πιο αναλυτικά, επέλεξε μια ζιπ κιλότ Zara που έχει από το 2017 και την συνδύασε με ασορτί τοπ. Αυτό όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ένα tweet μακρύ γιλέκο σε ροζ αποχρώσεις από τα Zara. Είναι σικάτο και κατάλληλο για την εποχή, καθώς είναι αμάνικο. Μάλιστα, κοστίζει μόνο 49,95 ευρώ. Η βασίλισσα ολοκλήρωσε το σοφιστικέ look της με ένα λευκό clutch Felipe Prieto και nude γόβες με διαφάνειες Steve Madden.

    βασίλισσα Λετίθια
    βασίλισσα Λετίθια

    Για τα μαλλιά της, επέλεξε να τα αφήσει σε ίσια γραμμή, αναδεικνύοντας τα κρεμαστά σκουλαρίκια Tous που φορούσε. Το σύνολο απογειώθηκε με ένα χρυσό δαχτυλίδι Karen Hallam. Το μακιγιάζ της ήταν φρέσκο και minimal, σε bronze αποχρώσεις και glossy κραγιόν.

    Το υπέροχο outfit είναι κατάλληλο για office look αλλά και για βραδινές εξόδους αυτής της εποχής.

    βασίλισσα Λετίθια
    βασίλισσα Λετίθια



    ΣΧΟΛΙΑ