ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την 7η Ιουλίου, και όχι την 30ή Ιουνίου, φέρεται να προτιμά τελικά η κυβέρνηση ως την καταλληλότερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή των πρόωρων εκλογών, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες.
Όπως αναφέρουν οι συγκεκριμένες πηγές, η απόφαση αυτή έχει να κάνει με την διεξαγωγή των Πανελληνίων Εξετάσεων, οι οποίες είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν στις 2 Ιουλίου.
Έτσι, η κυβέρνηση σκέφτεται να μεταφέρει κατά μία εβδομάδα αργότερα τις εθνικές εκλογές, προκειμένου να διευκολύνει τις οικογένειες των υποψηφίων στις εξετάσεις.
Πάντως το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τις συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με τους στενούς του συνεργάτες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Μειώσεις 35.000 θέσεων εργασίας στον τομέα των υγειονομικών υπηρεσιών;
- Πιερρακάκης: Οι αποφάσεις του Eurogroup να έχουν άμεσο αποτύπωμα στη ζωή των πολιτών
- Ερντογάν για Ουκρανία-Ρωσία: «Η ειρήνη δεν απέχει πολύ» – Δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον Πούτιν
- Ουκρανία: Χωρίς ρεύμα ο πυρηνικός σταθμός στη Ζαπορίζια και πολλά νοικοκυριά σε 7 επαρχίες