ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μια δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ηγεσία του ΛΑ.Ο.Σ, μια μέρα μετά τις ευρωεκλογές, όπου το κόμμα του έλαβε ποσοστό 1,23%.
Στην εν λόγω ανάρτηση, ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρει ότι «ο Ελληνικός λαός έκανε τις επιλογές του οι οποίες είναι εντελώς διαφορετικές απ’ αυτές σε όλη την Ευρώπη. Μακάρι να είναι ωφέλιμες για την Ελλάδα», χωρίς να παραλείψει να ευχαριστήσει «όλους εκείνους σε όλη την Ελλάδα που προσπάθησαν σκληρά για ένα καλύτερο αποτέλεσμα».
«Η ευθύνη του αποτελέσματος ανήκει στην ηγεσία του κόμματος και η οποία θ’ ανοίξει τον δρόμο στην Νέα Γενιά. Η νέα ηγεσία του κόμματος θα σχεδιάσει την στρατηγική εν’ όψει των Εθνικών εκλογών», καταλήγει η ανάρτηση.
Δείτε την ανάρτηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: Η Ελλάδα είναι φιλικότερη για επενδύσεις – Ψάχνουμε εταίρους για τα assets του Υπερταμείου
- Γεωργιάδης για τα ΕΛΤΑ: Δεν υπάρχει καμία «κλίκα» ούτε συνωμοσία Μητσοτάκη-Χατζηδάκη
- Θεμιστοκλέους: Βελτιώνουμε τις συνθήκες θεραπείας των ογκολογικών ασθενών και μειώνουμε τις αναμονές
- Λάρισα: Άγρια επίθεση σε 16χρονο – Νεαροί τον ξυλοκόπησαν για να τους δώσει χρήματα