ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εν αναμονή του δεύτερου που θα περάσει στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Νίκος Ταχιάος, που παίρνει την πρώτη θέση.
«Σκεφτήκαμε πολύ στο γραφείο αν θα πρέπει να περιμένουμε το θρίλερ για τον δεύτερο. Όμως, αυτό που ξημερώνει είναι μια συζήτηση για την πόλη. Θα μιλήσουμε μόνο για την πόλη. Θα μιλήσουμε για αυτή την φτωχοποίηση της πόλης, για αυτά που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας» είπε ο κ. Ταχιάος.
«Θα είμαι ο νικητής την επόμενη Κυριακή. Ευχαριστώ τους Θεσσαλονικείς για την ψήφο τους. Θα είμαι δίπλα τους, σε έναν δρόμο συσπείρωσης».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηδάκης: Στόχος τα 65 δισ. ευρώ σε επενδύσεις τα επόμενα χρόνια
- ΟΤΕ: Εισήγηση του ΔΣ για ανανέωση της θητείας του Κώστα Νεμπή
- Μαρίνα Χατζημανώλη (Κύπρος): Παρουσίασε τον προϋπολογισμό του υφυπουργείου Ναυτιλίας για το 2027 – Άλμα 17,5% στα έσοδα
- ΕΖΑ: Μειώνει τις ζημιές κατά 54% και ενισχύει την κερδοφορία της το 2025 – Στα €25,7 εκατ. οι πωλήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.