ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανακοίνωση της ΝΔ για την άδεια Κουφοντίνα
Με αφορμή την απόφαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγιου, Ξένης Δημητρίου, να αναιρεθεί το βούλευμα για την απόρριψη της άδειας του αρχηγού της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει πως: «κανένα σοβαρό δημοκρατικό Κράτος δεν εκβιάζεται από τρομοκράτες ή θαυμαστές τους».
Προσθέτει ότι:
«Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου και θα επαναφέρει τις φυλακές υψίστης ασφαλείας για αμετανόητους τρομοκράτες».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Πλήγματα σε δύο φορτηγά πλοία στα λιμάνια της Οδησσού και του Μικολάιβ
- Σαουδική Αραβία: Προσφέρει πετρέλαιο προς πώληση κοντά στο Ομάν – Ένδειξη για «αόρατα δεξαμενόπλοια» στα Στενά του Ορμούζ
- Le Point: «Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Έλληνας που θέλει να ξυπνήσει την Ευρώπη»
- Ευρωαγορές: Στο «κόκκινο» έκλεισαν οι ευρωπαϊκές μετοχές μετά τις νέες απειλές Τραμπ προς το Ομάν – Απώλειες -0,38% για τον DAX
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.