ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Παγωμένη» η ρύθμιση για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο – Χαμηλή συμμετοχή παρά τα «κουρέματα» έως 50%
Ανακοίνωση της ΝΔ για την άδεια Κουφοντίνα
Με αφορμή την απόφαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγιου, Ξένης Δημητρίου, να αναιρεθεί το βούλευμα για την απόρριψη της άδειας του αρχηγού της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει πως: «κανένα σοβαρό δημοκρατικό Κράτος δεν εκβιάζεται από τρομοκράτες ή θαυμαστές τους».
Προσθέτει ότι:
«Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου και θα επαναφέρει τις φυλακές υψίστης ασφαλείας για αμετανόητους τρομοκράτες».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηδάκης: 1 δισ. ευρώ πληρωμές στους αγρότες μέχρι το τέλος Ιουνίου – Το σχέδιο δράσης για τη Θεσσαλία
- Μητσοτάκης: Στις τρεις πρώτες προτεραιότητες για την τρίτη 4ετία της ΝΔ η ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα
- Κώτσηρας: Η Ελλάδα από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη που λαμβάνει μέτρα κατά της αισχροκέρδειας
- Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 15 Μαρτίου – Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.