ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πλουσιότερος άνδρας της Ινδίας, ο Μουκές Αμπάνι, αγόρασε την εμβληματική βρετανική αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών Hamleys σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC, χωρίς να αποκαλύπτεται, ωστόσο, το ποσό της συναλλαγής.
Η Reliance Brands Limited, η οποία ανήκει στον Αμπάνι, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία για την απόκτηση της Hamleys από την κινεζική C Banner International, η οποία την είχε αγοράσει το 2015.
Η Hamleys, που ιδρύθηκε το 1760, είναι η παλαιότερη στον κόσμο εταιρία λιανικής πώλησης παιχνιδιών, με 167 καταστήματα σε 18 χώρες. Το επταώροφο κατάστημα-ναυαρχίδα της Hamleys στη Ρίτζεντ Στριτ του Λονδίνου άνοιξε το 1881 και αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους επισκέπτες.

Η Reliance Industries είναι ήδη υπεύθυνη για τη λειτουργία 88 καταστημάτων Hamleys σε 29 ινδικές πόλεις. Σύμφωνα με το Forbes, ο 62χρονος Αμπάνι έχει περιουσία αξίας 50,7 δισεκ. δολαρίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Άμεσα στις αντλίες η μείωση του πετρελαίου, προτεραιότητα η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
- Take-Two Interactive: Ανοίγουν οι προπαραγγελίες για το GTA VI στις 25 Ιουνίου – Άλμα για τη μετοχή
- Βανς: 12,5 εκατ. βαρέλια πετρελαίου πέρασαν από τα Στενά του Ορμούζ το βράδυ της Τετάρτης
- Space Hellas: Το νέο διοικητικό συμβούλιο και η σύνθεση των Επιτροπών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.