ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει τη νέα ατομική έκθεση του Φίλιππου Θεοδωρίδη με τίτλο «Playground Bay», την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, στις 8 μ.μ.
Ο Φίλιππος Θεοδωρίδης παρουσιάζει την νέα ενότητα έργων του στην οποία κυριαρχεί εκ νέου η φόρμα και το χρώμα. Όπως γράφει και ο ίδιος: «δημιουργώ ένα playground, μία πλατφόρμα που προσφέρεται για παιχνίδι και πειραματισμούς χωρίς περιορισμούς. Μεγάλες φόρμες, γιγαντιαίες σκιές, εισβάλουν στην επιφάνεια του καμβά και άλλοτε παραμένουν αυτούσιες άλλοτε αναμιγνύονται».
Έργα αφαιρετικά, με επιρροές από το design, τον μινιμαλισμό, με εμφανή διακοσμητικά στοιχεία και επιρροές από μουσικά ακούσματα, καταγράφουν σαν μια ολότητα την εκφραστική γλώσσα του καλλιτέχνη.
Διάρκεια έκθεσης: 16 Μαΐου – 8 Ιουνίου 2019
Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλ. Κολωνακίου 20
Ώρες λειτουργίας: Τρ., Πέμ. & Παρ. 11.00 -15.00 &17.00–20.00
Τετ. & Σάβ. 11.00 –15.00
Κυριακή & Δευτέρα κλειστά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρεμλίνο: «Προφανές» ότι οι ΗΠΑ παρέχουν πληροφορίες στην Ουκρανία σε τακτική βάση
- TÜV AUSTRIA Academy: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα SA8000 Advanced Lead Auditor Training
- ΕΖΑ: Σημαντική αύξηση στα EBITDA κατά 57% το 2024
- Η Sunlight Group ολοκληρώνει την πρώτη του πιστοποίηση ISO σε διεθνές επίπεδο
