• LIFE&STYLE

    Γιώργος Αγγελόπουλος: Γιατί έκανε unfollow τον Σάκη Τανιμανίδη – Αποδείξεις

    • NewsRoom
    Τανιμανίδης-Αγγελόπουλος

    Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Αγγελόπουλος


    Στην εποχή των social media, οι καλές ή κακές σχέσεις που μπορεί να έχουν μεταξύ τους διάσημες προσωπικότητες γίνονται πιο εύκολα αντιληπτές. Αυτή τη φορά το unfollow του Γιώργου Αγγελόπουλου στον Σάκη Τανιμανίδη ήταν εκείνο που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.

    Ο νικητής του πρώτου Survivor και ο παρουσιαστής γνωρίστηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης και ανέπτυξαν φιλικές σχέσεις. Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, μάλιστα, ο Ντάνος παρευρέθηκε στο γάμο του Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα.

    Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως κάτι συνέβη μεταξύ τους, που έκανε τον Αγγελόπουλο να πατήσει το unfollow στο προφίλ του Τανιμανίδη στο Instagram.

    Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».

    «Αυτό δεν το ήξερα, δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Νόμιζα πως είναι φίλοι και διαδικτυακοί και κανονικοί», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού, ενώ η πρώην συμπαίκτρια του Ντάνου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη έσπευσε να συμπληρώσει ότι «Στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη ήμασταν όλοι παρέα τον Σεπτέμβριο. Μετά τον γάμο μάλλον έγινε το unfollow. Τον Σεπτέμβρη που ήταν ο γάμος ήμασταν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι».

    Βέβαια, απ’ ότι φαίνεται, ο Ντάνος ξέχασε ότι ακολουθεί και δύο fan accounts για τον Σάκη και την Χριστίνα, καθώς εξακολουθούν να βρίσκονται στη λίστα με τους λογαριασμούς που ακολουθεί.

    Από την άλλη, ο Σάκης δεν ανταπέδωσε το unfollow -μέχρι στιγμής.

    Τα δύο accounts που ακολουθεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος
    Ο Σάκης Τανιμανίδης ακολουθεί τον Ντάνο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλος ο Τανιμανίδης: Η απάντησή του σε σχόλιο στο Instagram και το block

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έτοιμη η Κατερίνα Δαλάκα να αντιμετωπίσει τον Χικμέτ (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Your Face Sounds Familiar: Αποθέωση για τον μεγάλο νικητή του τελικού (video)



    ΣΧΟΛΙΑ