• LIFE&STYLE

    Survivor: Έτοιμη η Κατερίνα Δαλάκα να αντιμετωπίσει τον Χικμέτ (video)

    • NewsRoom

    Πανηγυρισμοί για την Μαύρη ομάδα


    Σε ντέρμπι εξελίχθηκαν οι αγώνες για την ασυλία στο Survivor, καθώς μετά την πρώτη νίκη της Άσπρης ομάδας, η Μαύρη δεν το έβαλε κάτω και σημείωσε την ισοφάριση με αποτέλεσμα η ασυλία να κριθεί στο τρίτο αγώνισμα.

    Εντάσεις και διαφωνίες σημειώθηκαν, μετά το τέλος του δεύτερου αγωνίσματος, καθώς η Κατερίνα υποστήριξε ότι η Αφροδίτη ξεκίνησε νωρίτερα από εκείνη στην εκκίνηση του ματς. Αν και η Αφροδίτη ισχυρίστηκε ότι είχε απλώς γείρει μπροστά, το replay την διέψευσε αποδεικνύοντας ότι έφυγε κατά μερικά δέκατα του δευτερολέπτου πριν το σφύριγμα.

    Στο τρίτο αγώνισμα, η Δαλάκα ήταν εκείνη που έδωσε την μεγάλη νίκη στην ομάδα της στέλνοντας την Άσπρη στο Συμβούλιο του Νησιού.

    Υποψήφιοι προς αποχώρηση επιλέχθηκαν δύο Τούρκοι, η Σαμπριέ και ο Οκάι.

    Ο διάλογος που ξεχώρισε ήταν εκείνος ανάμεσα στην Κατερίνα, την Σεντά και τον Χικμέτ. Οι Τούρκοι παίκτες διατηρούν επιφυλάξεις για το αν είναι καλή παίκτρια η Δαλάκα, καθώς, όπως υποστήριξαν, αγωνίζεται συνεχώς με αδύναμες παίκτριες.

    Από τη μεριά της, η Κατερίνα προκάλεσε σε αγώνα τον Χικμέτ λέγοντας πως ανυπομονεί να παίξει απέναντί του. Αυτό αιφνιδίασε τον Τούρκο παίκτη, ωστόσο δέχτηκε να αγωνιστεί εναντίον της σε όποιο αγώνισμα επιλέξει εκείνη.

    Στο μεταξύ, ο Ατακάν βρέθηκε σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση ανοίγοντας «μέτωπα» με τη Σουντέ και τον Εμρέ καθώς δεν μπόρεσε να ελέγξει τα νεύρα του.

    Η Κατερίνα Δαλάκα η οποία έχει αποκτήσει μία ιδιαίτερη σχέση μαζί του, του μίλησε με πολύ όμορφο τρόπο ώστε ο ίδιος να καταλάβει τα λάθη που κάνει.

    Μετά το τέλος της συζήτησής του, ο Ατακάν συνειδητοποίησε ότι η συμπεριφορά του ήταν ανεκδιήγητη και αποφάσισε να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του.

    Σε αυτό η Κατερίνα απάντησε ότι ανυπομονεί ένα αγωνιστεί εναντίον του Χικμέτ γιατί «τις αρέσουν οι προκλήσεις». Ο ΧΙκμέτ σάστισε και απάντησε κάπως αμήχανα ότι δεχεται και μπορεί να διαλέξει η Κατερίνα τον στίβο και τον στόχο που της αρέσουν. Μένει να δούμε αν κάποιο στιγμή θα δούμε μια γυναίκα και τον αντικειμενικά καλύτερο άντρα της Άσπρης ομάδας να βρίσκονται αντιμέτωποι.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Your Face Sounds Familiar: Αποθέωση για τον μεγάλο νικητή του τελικού (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Απίστευτη ανατροπή η αποχώρηση-Τι πρότεινε ο Ιωαννίδης σε αυτόν που έφυγε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 6 Μαΐου



    ΣΧΟΛΙΑ