ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβουν οι ΗΠΑ στρατιωτική δράση στη Βενεζουέλα, άφησε ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.
«Η ανάληψη στρατιωτικής δράσης είναι πιθανή. Αν αυτό απαιτείται, αυτό θα κάνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες», είπε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας μιλώντας στο Fox Business Network. Πρόσθεσε όμως ότι η Ουάσινγκτον θα προτιμούσε να υπάρξει μια ειρηνική μεταβίβαση της εξουσίας στη Βενεζουέλα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρώην πρέσβης της Βενεζουέλας στην Ελλάδα: «Ο Γκουαϊδό απέτυχε ξανά»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ Γκουαϊδό: Θα είμαστε και σήμερα στο δρόμο – Μαδούρο: Απέτυχε το πραξικόπημα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: Ανοιχτή η κυβέρνηση για πρόσθετα μέτρα στήριξης αν παραταθεί η κρίση στη Μέση Ανατολή
- Δίκη Τεμπών: Τι λέει ο Γιώργος Φλωρίδης για το «μπάχαλο» της πρώτης μέρας
- Όμιλος Antenna: Μεγάλη κίνηση από τον Θοδωρή Κυριακού – Εξαγοράζει από τους Ανιέλι τον όμιλο GEDI, εκδότη της La Repubblica
- Θεσσαλονίκη: Ποινές κάθειρξης 12,5 ετών σε αρχιμανδρίτη και πρώην ιερέα για απάτη άνω του 1,5 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.