ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακινητοποιημένοι θα μείνουν την Τετάρτη 1η Μαΐου οι συρμοί του ηλεκτρικού (πρώην ΗΣΑΠ), τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, αλλά και ο σιδηρόδρομος, λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων, που θα συμμετάσχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά.
Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι στον πρώην ΗΣΑΠ «είναι μέρα αγώνα, τιμής και μνήμης. Θυμόμαστε και τιμάμε τους πρωτοπόρους αγωνιστές και τα θύματα των εργατικών αγώνων για βελτίωση των συνθηκών δουλειάς για αξιοπρεπείς αμοιβές και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων μας. Ανασυγκροτούμαστε, θέτουμε τους στόχους μας και προχωράμε σε νέους αγώνες. Διεκδικούμε και παλεύουμε για την αναπλήρωση απωλειών από τις μνημονιακές πολιτικές λιτότητας, για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς και στις κοινωνικές παροχές».
Και προσθέτουν «υπερασπιζόμαστε τον δημόσιο χαρακτήρα των συγκοινωνιών. Διεκδικούμε την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Αγωνιζόμαστε για ασφαλείς, φθηνές συγκοινωνίες. Με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας».
Εξάλλου, αναμένονται οι αποφάσεις των εργαζομένων για μετρό και τραμ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακυρώνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Διακοπτό-Καλάβρυτα λόγω κατολίσθησης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προστατευτικό για την καρδιά το πρωινό – Χάνει έδαφος η ασπιρίνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φρουροί της Επανάστασης: Κανένα αμερικανικό πολεμικό πλοίο δεν τόλμησε καν να πλησιάσει τα Στενά του Ορμούζ
- Ευρωπαϊκό φυσικό αέριο: Πτώση έως -19% μετά τις δηλώσεις Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν
- Αλβανία: Κυβερνοεπίθεση στο email του κοινοβουλίου από Ιρανούς χάκερ
- Κρις Ράιτ: «Το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ συνόδευσε τάνκερ για να περάσει τα Στενά του Ορμούζ» – Διαψεύδει το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.