array(0) {
}
        
    
Menu
-0.5%
Τζίρος: 178.96 εκατ.

Μακρόν: Δεν κάνεις μια χώρα πιο ευτυχισμένη εμποδίζοντας τους πρωταθλητές της να κατακτήσουν νέες αγορές

Life & Style

Πασίγνωστος ηθοποιός αποκάλυψε: «Εγώ είμαι από αυτούς που πήραν τα πολλά από την τηλεόραση»

Comments

Την αποκάλυψη ότι ήταν ένας από εκείνους που πήρε πολλά λεφτά, στην εποχή της χρυσής τηλεόρασης έκανε ο αγαπημένος ηθοποιός, Ρένος Χαραλαμπίδης. Παρά το γεγονός αυτό, όπως τόνισε, δεν λησμονεί αυτή την εποχή.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο, ομολογώντας ότι, παρ’ όλο που ήταν μέρος των χρόνων της χρυσής τηλεόρασης, τότε δεν το καταλάβαινε.

ρενος χαραλαμπιδης
Ρένος Χαραλαμπίδης

Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι έχει κερδίσει αρκετά χρήματα. Όπως είπε, αυτό ήταν κάτι που έτυχε απλά στη ζωή και την πορεία του. Κάτι που μπορεί να προκαλέσει απορία είναι το παράπονο που εξέφρασε, σχετικά με το ότι, λόγω των μεγάλων επιτυχιών που έκανε στην τηλεόραση, είναι δύσκολο να επιστρέψει σε κάτι πιο «μικρό», παρ’ ότι, όπως φαίνεται, θα το ήθελε.

«Τότε που δεν είχαμε αντίληψη του οικονομικού μεγέθους, νομίζαμε ότι παίρναμε λίγα. Βέβαια, εγώ για να είμαι ειλικρινής, είμαι από αυτούς που πήραν τα πολλά. Αλλά τι να πω; Μου έτυχε. Είδα το τρένο, πέρασε, ανέβηκα. Μετά κατέβηκα. Έκλεισε ένας κύκλος της τηλεόρασης για μένα και με μεγάλες επιτυχίες, οι οποίες με εμποδίζουν λίγο να επιστρέψω σε κάτι μικρότερο», ανέφερε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

https://www.youtube.com/watch?v=e2Rxh2F0phs

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Στην τηλεόραση προσλάμβαναν πρώτα το ντεκολτέ μου και μετά εμένα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άννα Μαρία Βέλλη: Η φωτογραφία για τα γενέθλια του αγαπημένου της που «έριξε» το Instagram

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Οι αλλαγές που έκαναν στο Instagram

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: Ο Βασιλιάς Κάρολος, έχρισε ιππότη τον Ντέιβιντ Μπέκαμ
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Πόσο κοστίζει το Valentino τσαντάκι που κρατούσε στο πάρτι του Αργυρού
Αλεξάνδρα Νίκα-Σήλια Κριθαριώτη: Ο ξέφρενος χορός στην εκδήλωση του Αργυρού για την Κίμπερλι
Τι γυρεύει στα Χανιά ο Μικ Τζάγκερ;
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Λάμψη χωρίς φρένο – Τι άρεσε και τι όχι στις δύο εμφανίσεις της
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Ο Νίκος Τσάκος και η Σήλια Κριθαριώτη υποδέχθηκαν στο σπίτι τους τη νέα πρέσβη, με φόντο την Ακρόπολη
F1: Αρραβωνιάστηκε ο Λεκλέρ
3.953.077 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Οκτώβριο 
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Απαστράπτουσα στο πάρτι της – Το ευχαριστώ σε Αργυρό και Αλεξάνδρα Νίκα
Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Halloween στο Λονδίνο με τη Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά