• LIFE&STYLE

    Άννα Μαρία Βέλλη: Η φωτογραφία για τα γενέθλια του αγαπημένου της που «έριξε» το Instagram

    • NewsRoom
    αννα μαρια βελλη

    Άννα Μαρία Βέλλη


    Γιορτινή ήταν η χθεσινή ημέρα για την παρουσιάστρια και Youtuber, Άννα Μαρία Βέλλη, αφού είχε γενέθλια ο αγαπημένος της, Άρης Μακρής. Οι δυο τους είναι μαζί για περισσότερο από δύο χρόνια και, όπως όλα δείχνουν, είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

    Μάλιστα, με αφορμή τα γενέθλια του τραγουδιστή και πρώην μέλους του νεανικού συγκροτήματος Boys and Noise, η Άννα Μαρία αποφάσισε να ευχηθεί με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο στον αγαπημένο της, ανεβάζοντας μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική φωτογραφία των δυο τους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    Η φωτογραφία απεικονίζει τους δυο τους αγκαλιασμένους, σε μια παραλία, όπου στέκονται γυμνοί. Η λεζάντα της παρουσιάστριας, που συνόδευσε τη φωτογραφία, ανέφερε «Σήμερα που είναι τα γενέθλια σου θέλω να σου πω ότι έχω γυμνές σου φωτογραφίες. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙΣ. Χρόνια καλά».

    Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, η φωτογραφία αυτή «έριξε» το Instagram, με τους ακόλουθους της Άννας Μαρίας να ρίχνουν «βροχή» τα like στη φωτογραφία, αλλά και πολλούς άλλους να σχολιάζουν τη φωτογραφία. Οι πιο παρατηρητικοί πάντως εντόπισαν ότι αυτή η φωτογραφία άφηνε κάπως πιο εκτεθειμένα ορισμένα σημεία του σώματος της παρουσιάστριας.

    Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση της Άννας Μαρίας Βέλλη, που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι λέει η Άννα Μαρία Βέλλη για τον «καυγά» με τον Πέτρο Κωστόπουλο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άδοξο τέλος στη συνεργασία Βέλλη-Κωστόπουλου (videos)



    ΣΧΟΛΙΑ