ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Σρι Λάνκα. μέσω του πρακτορείου Αmaq.
Είχε προηγηθεί η δήλωση του υφυπουργού Αμυνας της χώρας ότι οι επιθέσεις, σύμφωνα με την προκαταρκτική έρευνα έγιναν σε αντίποινα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε τεμένη στο Κράισττσέτς της Νέας Ζηλανδίας τον περασμένο Μάρτιο με 50 νεκρούς.
Σύμφωνα με δηλώσεις του, για το μακελειό ευθύνονται δύο τοπικές οργανώσεις, ανάμεσά τους η National Thowheeth Jama’ath (NTJ). Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 321, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό καθώς ολλοί από τους, περίπου 500 τραυματίες υπέκυψαν. 40 ύποπτοι έχουν συλληφθεί σε αυτό το στάδιο της έρευνας.
Στη δημοσιότητα έχουν δοθεί οι φωτογραφίες που δείχνουν τους καμικάζι αυτοκτονίας να χτυπούν εκκλησίες και ξενοδοχεία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αντίποινα για τη Νέα Ζηλανδία το πολύνεκρο μακελειό στη Σρι Λάνκα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σρι Λάνκα: Στους 310 οι νεκροί από τις εκρήξεις – 40 συλλήψεις υπόπτων
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρήνος για τον δισεκατομμυριούχο του Asos.com – Νεκρά τα παιδιά του στη Σρι Λάνκα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα εποχή για την Τράπεζα της Ιαπωνίας: Αύξησε το επιτόκιο σε υψηλό 31 ετών
- Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Νίκα: Τα δώρα της Σίλιας Κριθαριώτη για την κόρη τους (video)
- Ολυμπιακός: Το νέο ΣΕΦ, οι μεταγραφές και το σχέδιο για να μείνει στην κορυφή της Ευρώπης
- FT: Σχέδιο για επενδυτικό ταμείο 300 δισ. δολαρίων στο Ιράν εξετάζει η κυβέρνηση Τραμπ



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.