ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις αρχές αναμένεται να παραδοθεί μέσα στις επόμενες ώρες ο δικηγόρος Θοδωρής Παναγόπουλος, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.
Υπενθυμίζεται πως τόσο ο ίδιος όσο και ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος κατηγορούνται από τον ειδικό εφέτη ανακριτή για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για την απόπειρα εκβίασης του επιχειρηματία Άρη Φλώρου.
Και οι δύο δικηγόροι ήταν συνήγοροι του ήδη προφυλακισμένου για τη μαφία των φυλακών Γιώργου Αντωνόπουλου.
Ο κ.Παναγόπουλος βρισκόταν σήμερα στα Ιωάννινα για δικαστήριο και έμαθε από δημοσιογράφους ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Αμέσως αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα προκειμένου να παραδοθεί στις αρχές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνελήφθη ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Λυκουρέζου: Ολόκληρη η κατάθεση του κορυφαίου ποινικολόγου Ηλία Αναγνωστόπουλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το 68% των γυναικών που εργάζονται στη ναυτιλία αντιμετωπίζουν εμπόδια που σχετίζονται με το φύλο, τη φυλή, την εθνικότητα
- H Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ορκίστηκε νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα – «Η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου»
- Άθληση: Ποιες είναι οι απαραίτητες εξετάσεις για παιδιά που αθλούνται;
- Νέο σώμα άοπλων αστυνομικών-διαμεσολαβητών για τις κοινότητες Ρομά – Χρυσοχοΐδης: «Η αστυνομία θα εισέρχεται παντού»
