ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πανικός επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο του Ναυπλίου, το οποίο γέμισε με δεκάδες μαθητές, ηλικίας 14 έως 15 ετών με συμπτώματα εμετού, διάρροιας και πυρετού.
Τα παιδιά προέρχονταν από σχολεία της Κατερίνης και της Κοζάνης, τα οποία πραγματοποιούσαν εκδρομή στο Ναύπλιο. Όλοι τους διέμεναν σε συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα, κοντά στην πόλη.
Εκτός από τα παιδιά, στο νοσοκομείο οδηγήθηκε και ένας εκ των καθηγητών που τα συνόδευαν, με παρόμοια συμπτώματα. Οι μαθητές συνέχισαν να προσέρχονται στο νοσοκομείο και την Κυριακή.
Τα συμπτώματα θα μπορούσαν να οφείλονται σε τροφική δηλητηρίαση, αλλά και σε κάποια ίωση, άπλυτα χέρια κλπ.
Τα μισά περίπου παιδιά νοσηλεύτηκαν για ένα περίπου 24ωρο και εξήλθαν σήμερα από το νοσοκομείο και επέστρεψαν στα σπίτια τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φωτιά σε λεωφορείο που μετέφερε μαθητές από την Αθήνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Politico: Μυστικά αρχεία της ΕΕ κινδυνεύουν να διαρρεύσουν στο Κρεμλίνο από το AfD, προειδοποιούν διπλωμάτες
- Αποκάλυψη Ynet: Ο Αραγτσί διαμήνυσε σε Γουίτκοφ και Κούσνερ ότι ο Μοτζτάμπα Χαμενεϊ θέλει «να κλείσει σύντομα το ζήτημα»
- Citi για Allwyn: Περιορισμένος ο αντίκτυπος από τη φορολογία στα online καζίνο
- Ξεκίνησε η λειτουργία δύο φωτοβολταϊκών πάρκων της HELLENiQ ENERGY στη Ρουμανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.