ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μικρής έκτασης φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 18:00 σε τουριστικό λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν μαθητές από λύκειο της Αθήνας, την στιγμή που το όχημα κινείτο στην Ιονία Οδό, κοντά στα διόδια της Κλόκοβας, στην Αιτωλοακαρνανία.
Χάρις στην έγκαιρη αντίδραση του οδηγού του λεωφορείου, η φωτιά σβήστηκε άμεσα και οι μαθητές αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά στο λεωφορείο, το οποίο είχε προορισμό τα Ιωάννινα, εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, στο μπροστινό τμήμα του οχήματος.
Ο οδηγός την αντελήφθη αμέσως τη φωτιά, ακινητοποίησε το λεωφορείο και με τη χρήση πυροσβεστήρα κατάφερε να τη σβήσει, ενώ οι μαθητές αποβιβάστηκαν, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Παράλληλα, στο σημείο έσπευσαν και πυροσβεστικά οχήματα, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβουν.
Οι μαθητές αναμένεται να συνεχίσουν το ταξίδι τους με άλλο λεωφορείο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Μαντόνα διαφημίζει την Ελλάδας, το ξεχωριστό pop up από ThemisZ και Φαίη Μπέη, τα πάρτι του ζεύγους Κούστα στους Αρκιούς, του Παναγιώτη Τσάκο στην Ίο κι ένα στη Χαλκιδική μέχρι το πρωί και η έκθεση έκθεση Jeff Koons στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
- Πληροφορική: Στο κυνήγι των δισ. ευρώ για έργα αμυντικής τεχνολογίας
- Μύρων Τσατσάκης: Ο αφανής Έλληνας εφοπλιστής που «ξετρυπώνουν» τα πλοία του οι βόμβες των Φρουρών της Επανάστασης και των Χούθι
- Chanel: Μας περνά για ηλίθιες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.