ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χανιά: Στη Σταυρούλα ανήκουν οι κηλίδες αίματος στη τηλεόραση και το πάτωμα του σπιτιού – Στον εισαγγελέα ο 43χρονος ενοικιαστής
Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης του 18χρονου Σπύρου από το Μαρούσι, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το απόγευμα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, το οποίο αναζητούσε τον 18χρονο που αντιμετώπιζε δυσκολίες επικοινωνίας, ο Σπύρος Β. βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Ο 18χρονος ήταν ταλαιπωρημένος και βρεγμένος από την έντονη βροχόπτωση, αλλά όπως αναφέρει η ανακοίνωση είναι καλά στην υγεία του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”:
“Η περιπέτεια του Σπύρου Β., 18 ετών, έληξε σήμερα το απόγευμα, 13/4/2019, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.
Ο Σπύρος Β. βρέθηκε ταλαιπωρημένος και βρεγμένος από την έντονη βροχόπτωση, παρόλα αυτά είναι καλά στην υγεία του.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Σπύρο Β. και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Στο 8,4% υποχώρησε το ποσοστό του Paulson – «Παραμένουμε ιδιαίτερα θετικοί για τις μελλοντικές προοπτικές της τράπεζας»
- Το Αιγαίο δεν χάνεται με κανονιές, αλλά με σιωπές: Ο πόλεμος του βυθού έχει ήδη αρχίσει
- Πετρέλαιο: Πτώση 8% για το Brent – Οι αγορές ζυγίζουν τις κάλπες στις ΗΠΑ και τις εξελίξεις στο Ιράν
- Ιράν: Κλειστά τα Στενά του Ορμούζ μέχρι να γίνουν αποδεχτοί οι 7 όροι μας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.