ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο μαθήτριες Γυμνασίου στον κόμβο της Παραβόλας, στο Αγρίνιο, το μεσημέρι της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.
Ακολούθησε αναστάτωση στην περιοχή, ενώ η μία μαθήτρια φαίνεται να είναι πιο σοβαρά τραυματισμένη, αφού μετά την παράσυρσή της, έπεσε σε παρακείμενο ρέμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο το οδηγούσε ένας Ρομά. Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, το όχημα κατευθυνόταν προς το Θέρμο και άγνωστο πως, παρέσυρε τις μαθήτριες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μια από τις μαθήτριες είναι ελαφρά τραυματισμένη, ενώ η δεύτερη έχει κατάγματα κυρίως στα πόδια, αλλά φαίνεται να απέφυγε τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Πιθανότατα θα διακομιστούν σε νοσοκομείο Παίδων για εξειδικευμένη φροντίδα.
Μεταξύ των επιβαινόντων του οχήματος και περιοίκων που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, δημιουργήθηκε ένταση μετά το τροχαίο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τέλος στα «κόλπα» με τις αποδείξεις πάνω από 500 ευρώ – Οι «παγίδες» για επιχειρήσεις και φορολογούμενους
- IAEA: Εκτός λειτουργίας η μονάδα παραγωγής βαρέος ύδατος της πρώην πυρηνικής εγκατάστασης στο Χοντάμπ
- Η ισραηλινή αεροπορία έπληξε στόχους στην Τεχεράνη – Το Ιράν ζητάει εγγυήσεις για το σχέδιο 15 σημείων του Τραμπ
- Το Πακιστάν δηλώνει έτοιμο να διευκολύνει συνομιλίες ΗΠΑ–Ιράν εντός ημερών

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.