ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα επεισόδια έχουν ξεσπάσει αυτή την ώρα στα Διαβατά μεταξύ των προσφύγων που βρίσκονται στην περιοχή και των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σημείο υπάρχουν 700 με 800 άτομα.
Οι διαμαρτυρόμενοι – κυρίως γυναίκες με μικρά παιδιά – επιχειρούν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με αποτέλεσμα οι δυνάμεις ασφαλείας να προχωρούν σε χρήση χημικών, αλλά και ρίψη κροτίδων κρότου – λάμψης.
Οι πρόσφυγες και μετανάστες άρχισαν να συρρέουν στην περιοχή ύστερα από διαδικτυακό κάλεσμα, πίσω από το οποίο οι Αρχές «βλέπουν» διακινητές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πηγές ΝΔ κατά Κουνεντάκη: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από 14 έως 18 Σεπτεμβρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Μαζωνάκης: Βρέθηκε στο κινητό της γιατρού φωτογραφία του στο ιατρείο – Διέγραψαν τα ραντεβού στον υπολογιστή και καθάρισαν τον χώρο
- FT: Οι ΗΠΑ όρισαν «ωράριο» στρατιωτικής προστασίας για τα τάνκερ που περνούν από το Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.