ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπέροχο σπαγγέτι αλά νόρμα σε μια συνταγή που θα ευχαριστηθούν όλοι! Πιάτο ιστορικό με γεύση θεία! Δείτε παρακάτω πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείτε να το απολαύσετε!
Συστατικά
- 2-3 μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε κυβάκια 2×2 εκ.
 - 1 συσκευασία κόκκινη σάλτσα με βασιλικό (400 γρ.)
 - 1 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας σας (500 γρ.)
 - 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
 - 50 γρ. μέλι
 - 50 ml ξίδι
 - αλάτι
 - πιπέρι
 - 1-2 σκ. σκόρδο
 - μπούκοβο
 - ½ ματσάκι φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
 - φρέσκα μυρωδικά (θυμάρι, δεντρολίβανο, δυόσμο)
 - 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη (προαιρετικά)
 - 30 γρ. κουκουνάρι
 
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό και ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
 - Κόβουμε τις μελιτζάνες σε κύβους 2 εκ. και τις βάζουμε σε ένα μπολ.
 - Ρίχνουμε στο μπολ 100 ml ελαιόλαδο, πιπέρι, αλάτι, θυμάρι, ρίγανη και δεντρολίβανο και ανακατεύουμε.
 - Ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο στο τηγάνι και ξεκινάμε να σοτάρουμε τις μελιτζάνες. Δεν ανακατεύουμε συνεχώς.
 - Ψιλοκόβουμε 2 σκελίδες σκόρδο και τις ρίχνουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε.
 - Ψήνουμε τις μελιτζάνες για 5-10 λεπτά και ανακατεύουμε όποτε χρειάζεται.
 - Μόλις είναι έτοιμες οι μελιτζάνες, ρίχνουμε τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα με αλάτι και αφήνουμε να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
 - Ρίχνουμε στο τηγάνι μπούκοβο, ξίδι και μόλις εξατμιστεί το ξίδι ρίχνουμε το μέλι και ανακατεύουμε.
 
Δείτε την υπόλοιπη συνταγή εδώ
ΠΗΓΗ: akis petretzikis
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η πιο σπέσιαλ συνταγή για μακαρονόπιτα – Ό,τι πρέπει για το Σαββατοκύριακο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια πρωτότυπη συνταγή με κοτόπουλο και τραχανά για το Σαββατοκύριακο!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚΑ – Επίδομα Παιδιού: Έρχεται έκτακτη πληρωμή πριν τις γιορτές! Όλο το χρονοδιάγραμμα
 - Eurobank: Στα 2,8 δισ. ευρώ η ζήτηση του ομολόγου – Πώς μοιράστηκε στους επενδυτές
 - Starbucks: Πουλά το 60% της μονάδας της στην Κίνα στη Boyu, με αποτίμηση στα 4 δισ. δολάρια
 - Προβλήματα στη λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης – Κυκλοφορία σε μία μόνο τροχιά στο κέντρο της πόλης