ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συμφωνία για πώληση 1,5 εκ. MW αερίου στην βουλγαρική Bulgargaz ανακοίνωσε ότι η ΔΕΠΑ. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που η κρατική βουλγαρική εταιρεία αγοράζει φυσικό αέριο από κάποιον άλλον προμηθευτή πλην της Gazprom.
Όπως μεταδίδει το Reuters, η Bulgargaz ανέφερε ότι θα ολοκληρώσει την αγορά το δεύτερο τρίμηνο του έτους.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάνω από το 95% των αναγκών της βαλκανικής χώρας σε φυσικό αέριο καλύπτονται από προμήθειες από την Gazprom.
H Βulgargaz ανέφερε ότι η ΔΕΠΑ προσέφερε τη χαμηλότερη τιμή σε διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχε επίσης η ολλανδική Kolmar και η βουλγαρική Dexia.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι σημαντικότερες στιγμές της κυβέρνησης για το 2025: Οι 30 μόνιμες παροχές που θα μείνουν και το νέο έτος
- Fais Group: Ένα «χριστουγεννιάτικο δώρο» για τα παιδιά στην πόλη της Θεσσαλονίκης
- Η επόμενη ημέρα μιας αυτοκρατορίας: Ford Motor Company και Snøhetta ενώνουν δυνάμεις στο Dearborn
- Τα 5 αυτοκίνητα που ξεχώρισα το 2025