Σημαντική υπήρξε η παρουσία της Παγκρήτιας Τράπεζας στο «8ο Παγκρήτιο FORUM» προώθησης των κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των τεσσάρων Επιμελητηρίων της Κρήτης στις 30 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανακοινώθηκε από τον Αντιπρόεδρο ΔΣ της Τράπεζας κ. Γιώργο Κουρλετάκη το νέο πρόγραμμα ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που προσφέρει στους σύγχρονους επιχειρηματίες λύσεις και υπηρεσίες που βελτιώνουν τη ρευστότητά τους και δίνουν ώθηση στην ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια της επιχείρησής τους.
Μέσω ευέλικτων χρηματοδοτικών εργαλείων και τραπεζικών υπηρεσιών, με ταχύτατες και απλουστευμένες διαδικασίες η Τράπεζα υποστηρίζει ζωτικούς κλάδους της οικονομίας, όπως ο τουρισμός, η μεταποίηση, ο αγροτο-διατροφικός τομέας, η ενέργεια και η τεχνολογία.
Ειδικότερα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε Μικρές και Μεσαίες επιχειρήσεις που:
– προάγουν τον εξωστρεφή προσανατολισμό της ελληνικής οικονομίας
– συμβάλλουν στην αύξηση και διατήρηση των θέσεων απασχόλησης
– παρέχουν υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας
– ενισχύουν την ανάπτυξη καινοτόμων δραστηριοτήτων
Μέσω του προγράμματος παρέχονται:
– χρηματοδοτικά προϊόντα, στα μέτρα της επιχείρησης για την κάλυψη βραχυπρόθεσμων αναγκών ρευστότητας,
– συμβουλευτική σε όλα τα στάδια ανάπτυξης της επιχείρησης,
– σύγχρονες υπηρεσίες αποτελεσματικής διαχείρισης της ρευστότητας, των πληρωμών και των εισπράξεων,
– αναβαθμισμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής – μέσα από την PancretaOnline – για ασφαλείς, καθημερινές συναλλαγές.
– πιστώσεις για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση της παραγωγικής διαδικασίας, για την απόκτηση επαγγελματικής στέγης ή εξοπλισμού, σε συνεργασία με εθνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς, όπως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (Ε.Τ.Επ.) το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης (Ε.Τ.Ε.ΑΝ.) και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (Ε.Τα.Ε).
Η Παγκρήτια Τράπεζα ως μια επιχείρηση της κοινωνικής οικονομίας παραμένει δίπλα στις βιώσιμες επιχειρήσεις υποστηρίζοντας ενεργά κάθε επιχειρηματική προσπάθεια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Moody’s: Αναβάθμισε Εθνική, Alpha, Eurobank σε Caa1 – Επιβεβαίωσε Πειραιώς, Παγκρήτια σε Caa2
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκρήτια Τράπεζα: Συνεργασία με το Δίκτυο Πράξη/ΙΤΕ για την ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παγκρήτια Τράπεζα: Νέα συμφωνία 40 εκατ. ευρώ με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σδούκου: «Ρήξη με το πελατειακό κράτος – Υπάρχουν δύο διαφορετικές Ελλάδες»
- Σπήλιος Λιβανός για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ούτε συμμετείχα ούτε θα μπορούσα να διανοηθώ να συμμετάσχω στην τέλεση οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης»
- Ιράν: Απαιτεί αποζημίωση για τις πολεμικές ζημίες προκειμένου να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ
- Πρώτη επίσκεψη Ζελένσκι στη Συρία και συνάντηση με αλ Σάρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.