ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση μιας 50χρονης γυναίκας από τη Φρίξα της Ηλείας, ένα χωριό κοντά στην Αρχαία Ολυμπία.
Η άτυχη γυναίκα διέμενε μόνη της στο χωριό και δεν έχει δώσει ίχνη ζωής από την περασμένη Τετάρτη, 20 Μαρτίου.
Σύμφωνα με το ilialive, συγγενείς της που δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν μαζί της, ειδοποίησαν τις Αρχές το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.
Στην επιχείρηση αναζήτησης συμμετέχουν άνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής από τον Πύργο και την Κρέστενα, δύναμη της 6ης ΕΜΑΚ με σκύλο έρευνας, καθώς και μέλη του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών από την Πάτρα και την Αμαλιάδα με 15 άτομα.
Συγγενείς της γυναίκες κατέθεσαν στις Αρχές ότι έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν να χάσουν τα ίχνη της για ένα 24ωρο, όμως ουδέποτε, όπως είπαν, αντιμετώπισαν παρόμοια κατάσταση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καιρός: Χειμώνας για 48 ώρες: Δείτε που θα ρίξει βροχές και καταιγίδες (χάρτες)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταυτόχρονες επιθέσεις σε 13 σούπερ μάρκετ μέσα σε 10 λεπτά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σύρος: Έφυγε από τη ζωή ο μικρός Γιαννάκης που πάλευε με τον καρκίνο
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Οι μικρές νίκες κάνουν στο τέλος τη μεγάλη διαφορά
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα μίλησει αύριο σε εκδήλωση όπου παρουσιάζεται ο Εθνικός Μηχανισμός Προστασίας Ζώων σε Καταστροφές
- Θεσσαλονίκη: Αποκατάσταση κυκλοφορίας στον FlyOver, μετά την κατεδάφιση της γέφυρας στο Πανόραμα


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.