Τη συμμετοχή της στη θυγατρική της SENKROMA SA ανακοίνωσε η εταιρεία «Πλαστικά Κρήτης». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συμμετοχή αυτή της «Πλαστικά Κρήτης» στόχο έχει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της SENKROMA SA.
Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση:
«Η εταιρία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ ενηµερώνει το Χρηµατιστήριο Αξιών Αθηνών και το επενδυτικό κοινό ότι, προκειµένου να ενισχυθεί η κεφαλαιακή βάση της θυγατρικής της εταιρίας SENKROMA SA που εδρεύει στην Τουρκία, συµµετέχει στην αύξηση του µετοχικού της κεφαλαίου, κατά το ποσό των 1.000.000 ευρώ, που θα χρησιµοποιηθεί εξολοκλήρου για την αποπληρωµή δανεισµού της».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πλαστικά Κρήτης: Στο 100% το ποσοστό στην τουρκική Senkroma
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλαστικά Κρήτης: Νέα παραγωγική μονάδα στην Κίνα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πλαστικά Κρήτης: Αγοράζει το 51% εταιρείας φωτοβολταϊκών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φιντάν: Η Τουρκία ανησυχεί για μια νέα γενοκτονία από τον Νετανιάχου στον Λίβανο
- Έξαλλος ο Παύλος Μαρινάκης για τη Σοφία Μητσοτάκη: «Η τοξικότητα και το μίσος τους δεν έχουν όρια»
- Axios: Σχέδιο Μακρόν για τερματισμό του Πολέμου στον Λίβανο – Η Βηρυτός να αναγνωρίσει το Ισραήλ
- Bloomberg: Φόβοι για περαιτέρω αναταραχή στο πετρέλαιο λόγω απεργιών στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.