ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πειθαρχικό έλεγχο για τον αυτοκινητιστή που αρνήθηκε να παράσχει βοήθεια στη γυναίκα, που πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της χθες στη Βουλιαγμένη, για τη μεταφορά της σε νοσοκομείο, ζήτησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής.
Ο υπουργός ζητά άμεσες ενέργειες για τον έλεγχο της τήρησης του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία των ΕΔΧ οχημάτων και την επιβολή πειθαρχικών μέτρων στους οδηγούς, ιδιοκτήτες και εκμεταλλευτές αλλά και την εφαρμογή των αυστηρών ποινών που προβλέπει ο νόμος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τραγωδία στο Ελληνικό: Να αφαιρεθεί η άδεια του οδηγού ταξί ζητά το ΣΑΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρτυρία οδηγού ταξί για την τραγωδία στο Ελληνικό: «Μπήκε μέσα και έλεγε με σκότωσε» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης: Πάνω από 2.000 αιτήσεις για 1.131 θέσεις γιατρών στο ΕΣΥ – Το μεγάλο στοίχημα οι νοσηλευτές
- Γιώργος Τσαβλίρης (Tsavliris Group): Eνας old school gentleman πίσω από 3.000 διασώσεις στους πέντε ωκεανούς
- Χανιά: Σύμβαση για ενεργειακή αναβάθμιση του 9ου Δημοτικού με 830.000 ευρώ
- Ρέθυμνο: Σπείρα τηλεφωνικών απατών με λεία 50.000 ευρώ – Συνελήφθη 32χρονος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.