ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα επαγγελματική στέγη βρήκε ήδη ο Νότης Σφακιανάκης, μετά το ξαφνικό τέλος της συνεργασίας του με την Πάολα. Αυτή τη φορά ο λαϊκός τραγουδιστής θα συνεχίσει τις live εμφανίσεις του με την Έλλη Κοκκίνου στη Θεσσαλονίκη.
Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο «Club Vogue» με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 29 Μαρτίου.
Όπως είναι ήδη γνωστό ο Νότης Σφακιανάκης και η Πάολα δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις προγραμματισμένες τους εμφανίσεις στο Gazi Live καθώς η Πάολα τα «βρόντηξε» και έφυγε νωρίτερα.
«Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο, τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έλλη Κοκκίνου: Σε γνωστό επιχειρηματία πούλησε τον παιδικό σταθμό που είχε στη Γλυφάδα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχωρεί η Πάολα από το σχήμα με τον Σφακιανάκη – «Δεν αντέχω τις ιδιοτροπίες του»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σφακιανάκης vs Παπαδόπουλος: Όλο το παρασκήνιο πίσω από τη βεντέτα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης σε πλοίο με προορισμό τον Πειραιά – Φέρεται να εμπλέκονται και Έλληνες
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ από 15 έως 19 Δεκεμβρίου
- Φωκίων Καραβίας (Eurobank): Έρχονται αλλαγές στο τραπεζικό σύστημα – Δεν αποκλείω κινήσεις από άλλες ευρωπαϊκές τράπεζες
- Μαίρη Ιωαννίδου: Τα τείχη της Ακρόπολης, μνημείο μεγάλης κλίμακας απαιτεί πολυεπίπεδη αντιμετώπιση