ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσει τις πρωινές ώρες της Τρίτης το φορτηγό πλοίο «Blue Star I», σημαίας Παναμά, το οποίο ρυμουλκείται από την περιοχή των Δωδεκανήσων.
Το φορτηγό πλοίο έμεινε ακυβέρνητο τις πρώτες πρωινές ώρες της Καθαράς Δευτέρας, λόγω μηχανικής βλάβης, ενώ εκείνη τη στιγμή έπλεε νοτιοδυτικά της Λέρου. Στο πλοίο, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από Ρωσία προς Τουρκία, επιβαίνουν 14 αλλοδαποί, μέλη του πληρώματος.
Η κινητοποίηση του Λιμενικού ήταν άμεση. Το πλοίο εντοπίστηκε από ναυαγοσωστικό του λιμενικού, με τη βοήθεια και αλιευτικών, ενώ στη συνέχεια στην περιοχή έφτασε ρυμουλκό, που οδηγεί το πλοίο προς τον Πειραιά.
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- SirecEnergy: Επενδυτικό κρεσέντο άνω των 10 εκατ. ευρώ στην ηλεκτροκίνηση μέσω του ZAP Taxi Club
- Οι αγορές προεξοφλούν συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
- Ολη η αλήθεια για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παναθηναϊκό: Η παρουσία του στη Λεωφόρο, οι τεράστιες επενδύσεις, τα χαμένα σχέδια για γήπεδο
- Χανταϊός: Ο καθηγητής Αποστολος Βανταράκης απαντά σε 6 ερωτήσεις για το νέο ιό που προκαλεί ανησυχία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.